Midsommar



Bild från min midsommarafton. Me in the spotlight :)

28/6

Hej! Det var länge sen... en vecka eller nåt :P

Är som sagt här i Finland nu hos min mormor och morfar och idag ska vi åka till en stuga vi hyrt med mina kusiner : Petra, Krista, Liisa, Siiri, Sara :)

Det ska bli skitkul, men det kommer inte finnas nån dator där så det blir en veckas väntan på nästa inlägg också...Men... aa.. det får ni väl stå ut med ;P

Idag är det den 28:e juni, som innebär att det är den 29:e i morgon - JAG FYLLER ÅR! :D Yeah, blir äntligen fjortis ;)

Inget mer att säga, kanske ska nämna lite vad jag har gjort hittills ;)

Vi var här hemma hos mormor och morfar både söndagen och måndagen och sen på tisdagen satte vi oss i husblien och körde i ca en timma till mina kusiner! Där har vi vart mest ute och spelat fotboll, badat i deras pool, käkat glass mm. Sen på torsdagen åkte vi hem till mina morföräldrar igen och på fredagen var det ju midsommar, så vi åkte till min mormors syster och "firade" där. Badade bastu och badade ute i deras lilla "sjö", spelade kubb, grillade osv...

Efter firandet åkte vi hem igen (hem till mormor och morfar) då vår syssling följde med, Adina. I lördags har vi bara slappat och kollat på film då det var ganska dåligt väder... Men i går innan hon skulle åka hem gick vi till "stan" och shoppade! Det är sommarrea här nu så jag fick med mig ett linne med "nitar" på. Ska köpa nåt mer sen när de sänker priserna ännu mer och lägger ut mer i rean.

Och idag ska vi som sagt till stugan där vi ska fira min födelsedag! Vi kommer att ha skitkul då alla kusiner från mammas sida är samlade och vi bor i en stor stuga med nära till den fina stranden där det finns en lekpark och vattenruschkana!!!! Och det är en stoooor kana, också ;)

Men... nu måste jag packa innan vi åker och kanske äta nåt också ;)


Till Finland

Ska som sagt åka till Finland idag =D Yeah!!!! Åker med båten i kväll och kommer hem i augusti :) Ha ett skönt sommarlov nu, för det ska jag ha!!!!!!

Närbild ;) Smexiiiiggg!!!! Grr....*host host*



Omg, vad het jag var då ;)

Music♥

 - Cooler Than Me

 - Do It

 - Airplanes

 - Ridin' solo

 - Beautiful Monster

 - Got Your Back

Packa

Ska packa till Finland nu och packa upp min resväska från Axevalla. Gud, vad mycket jag måste ta med mig! Ska vara borta i 5 veckor- i över en månad!! xO

Juste, skulle nämna buset vi gjorde idag på ledarna kl. 5 i morse. Vi knackade på deras dörrar och sprang i väg typ och skrek : Huomenta, huomenta!!!- aamupalalle! Som betyder ungefär : Vakna, vakna- frukost!!!

Fett kul xD Vi skrattade typ ihjäl oss xD

Kommer aldrig glömma Axevalla 2010!!!! Love ya guys from Axevalla!!!! <3333333333333.....

Kommit hem från Axevalla

Kom hem från Axevalla i dag. Lite sorgligt med tanke på att jag inte ska dit nästa år pga konfirmationsläger! :@
Aja, men kanske kan åka dit som ledare sen? ;P

Har iaf haft skitkul denhär veckan och t.o.m blivit känd =P  A.J.E.M. !!!!! Måste förresten få tag i tjejerna och diskutera vår fansite och vi måste nog göra några nya covers.

Inte så mkt mer om Axevalla, eller joo.. men det är för mycket!!! :P

Ska inte blogga under lovet tror jag, för ska åka till Finland i morgon och kommer hem igen i Augusti. Blir alltså en lång bloggpaus, men kika in under regninga dagar, för då kan jag vara aktiv :)

Juste, här har ni originalet på låten vi blev "kända" av i "Talantti 2010" Axevalla:

         KEVÄT- Tavaramarkkinat

Kommer sjunga på den under hela sommarlovet ;)

Justin Biebers nya LÅT!!!

Justin Bieber har en nyyyy låååå tt!!!!!!! :DDDDD

Somebody to love


Sommarlov! :D

Kommer sakna alla D: Ska vara i Finland typ hela lovet, så kommer inte hem förrän i augusti, och jag åker den 21/6... OMG! Kommer sakna alla fett mycket, men vi ses sen i höst antingen i skolan eller sen när jag kommer hem :)



Snyggingar från avslutningen :)

Bilder från Grönan =)


Åkbandet x) Pink, ofc ^^



*host host* Tagen utanför Blå tåget. Arkitekten som ritat byggnaden verkar ha vart lite pervers...



Cattis och Jassu åker ner för kanan i Lustiga huset


Cattis goes "flyga över bron" xD


Jag och Okran åker ner för kanan i lustiga huset.



Jag och Okran i typ... Lustiga huset x)




Köpte en klubba också :P

Lyckad skolavslutning?

Efter "festen" i aulan skulle alla klasser samlas och få information om när skolan börjar i höst och blommor osv..
Alla fick en glass också, och så gav vi Meri ett stort kort vi hade gjort för hon ska sluta :( Kommer kännas konstigt att hon ska sluta nu, och Linda och Nadja- ni får inte sluta heller!!! :O

Efter skolavslutningen gick jag, mamma och Eve till kinesiska restaurangen där vi åt buffé. Mumma! Det var fett många från vår skola där :P

Efter vi hade ätit och så gick vi och köpte glass och handlade (intressant) till i morgon ( Åker till Axevalla då).
Fick med mig lite godis också^^

Har inte så mycket mer att säga om denna dagen, har städat sen jag kom hem så när jag kommer från Axevalla har jag ett städat rum så jag kan ge mig av till Finland sen x)


Skolavslutning!

Hejsan, allesammans! :) Idag är det skolavslutning, sista dagen i skolan i år 7!!! :O Lite sorgligt, sådär, men nästa år börjar vi i 8:An!!!! Omg! Tänk...^^

Aja, i går var jag, Jasmine, Cattis, Okran och Linda i Grönan! Skitskoj! :D (Bilder kommer sen)

Vaknade typ 08.30, men kunde inte somna om, så då tar jag ju hjälp av datan som kan underhålla mig så länge x)

Ska fixa mig snart; vet inte hur jag ska ha håret och så måste jag se om jag kan ha min klänning axelbandslös...
Fan att det regnar idag! Det ska alltid göra det på skolavlutningar?! Förra året gjorde det det och förrförra också, typ?

Aja, ska läsa lite bloggar nu.

Grönan i morgon?

Kanske blir grönan i morgon med friendsen!! :D Fett kul om det går, liksom sista gången vi typ kan göra nåt tsm innan sommarlovet och under sommarlovet.

Fett länge sen jag var i grönan föresten, typ förra året i augusti? :P


Picture taken from google

Skaka roompaaaa!!!



Har typ sjungit på den hela dan ;O
Åh, nu sitter den fast i huvudet -.-'

Jag...


...Just nu...

Shopping med mamma...again :P

Kom just hem från centrum, träffade mamma där och sen gick vi och "shoppade" lite... fick lite sommarkläder ;P

Idag hade vi klassfest! Ganska kul... eller det var kul vid vissa tillfällen iaf ;) Dansade, åt och... körde frågesport. Vi hade sovmorgon så hela dagen gick åt festen.

Ska läsa lite bloggar nu och droga muuuusiiikkk!!!! =D


Sovmorgon, i morr´n

Har sovmorgon i morgon till halv 11!!!!!! :DDD Omg... då kan jag sova till... typ... halv 10 :O :)

Haha, lite random inlägg, men... ^^ Blir nog ingen mer bloggning i dag, så hejdå för idag <3

Why don´t you love me


VECKAN

Nu har alla "vanliga" skoldagar passerat och vi har haft både gympa, franska, bild, musik och slöjd för sista gången i hela 7:an... känns faktiskt lite deppigt... D:

Aja, nu till det roliga! :D I morgon börjar vi kl. 10.30 och slutar 14.30! Då ska vi ha klassfest :) YEAH! Måste komma ihåg att köpa chips till festen.. ska ringa till mamma och säga att hon ska köpa det ;)

Nog om imorgon :P På torsdag börjar vi som vanligt 08.30 och slutar 12.00! Då ska vi städa hela dan, typ. Får äntligen städa/rensa mitt skåp då :P

Fredag ; skolavslutning! Yeah! Sommarlovet börjar!!! Känns verkligen inte som att sommarlovet ska börja på fredag :O Liksom, om 3 dagar!!!! Sen på lördag så åker vi ju till Axevalla!!! Fett skönt, jag och Jasmine är typ de ända "stora" där så vi kan typ skrämma de små barnen och typ... få vara själva ^^
Bada varje dag, knalla ner till affären och typ... typ... hänga :P


When i look at you



Är besatt av denna nu...*suck* xD

Ingen update idag..

Har inte uppdaterat idag, som jag nämde i förra inlägget så hade jag inte mycket tid för data idag.
Ska kort sammafatta min lördag:

Pappa hämtade mig och min syster och vi åkte till en strandrestaurang där vi köpte glass och kollade på båtar. Efter det gick vi till hans nuvarande lägenhet och kollade runt. ( Han bor där nu medan hans lägenhet i solna renoveras :P)
Efter visningen åkte vi till stan där vi var på ett till "kalas". Pappas kompis fyllde år så vi åkte dit för att gratta honom och käka tårta :)

Efter tårtkalaset åkte vi till centrum och köpte biobiljetter till mig och min syrra. Vi kollade på The last song. Gud, har typ blivit besatt av "When I look at you" nu :P Filmen var faktiskt bra, och väldigt sorglig i slutet. Fick hålla tillbaka tårarna flera gånger...

Och nu sitter jag här, hemma hos mamma och ska äta upp mitt godis som blev kvar från the movie =D


Godiset, biobiljetten och läsken; fanta lemon...


... inte den bästa fantan jag smakat, men i början var den svalkande och smakade limeglass :) Är lite trött på den nu :P

RUBRIK

Ska sluta blogga för idag ( Sorry för dålig update ). Kommer nog inte blogga alls under helgen, ska nämligen på "kalas" i morgon och på lördag ska vi göra nåt med pappa :P Han har kommit på nåt kul vi ska göra ;)

Juste!!! Glömde säga: ..... HAR BILJETTER TILL TWILIGHT FAN EVENTET!!!! :D OMG! Vi kommer träffa Taylor & Kristen ! :O Får hoppas att jag kan komma... :/ Annars.. nån som vill köpa? ;)

3/6

Sorry för dålig update :P Ska sammanfatta dagen kort;

Skola ( SO, Svenska, Engelska, lunch, finska och till sist hemkunskap då vi fick laga mat som vi själv fick välja ( vi tog lövbiff med pommes och bearnaisesås och till efterrätt hade vi "hovijälkiruoka"- Fett gott!!!! )

Efter skolan gick jag hem med Cattis och vi gick till centrum där Cattis köpte lösögonfransar och sen drog vi vidare ut där vi promenerade lite och styrketränade. Efter "träningen" gick vi hem till mig och läste bloggar och jag duscha :P Och innan hon gick hem var vi ute och lekte i "lekparken"^^

Har inte hunnit göra så mycket mer än detta och nu ska jag borsta tänderna och stänga av datan snart xD


Gonatt

Ska sluta blogga för idag och kolla på Wild Kids med min syrra! :D <3 

Gonatt <3

Bjuda på sig själv



Ibland handlar det om att bjuda på sig själv...

RIGHT NOW







Jason Derulo


Radio

Lyssnar på radio online. Bad Romance just nu på RixFM ;P

Asså mår illa efter att jag såg artikeln med den 2-åriga pojken... herregud! Tar inte föräldrarna ansvar alls?! Är så jävla piss på stackarns föräldrar nu!!!! :@

2-åring röker 40 cigaretter om dagen! -HERREGUD!

Ja, kan knappt tro det när jag läser rubriken. En 2-årig pojke röker 40 cigaretter om dagen! Vilken pappa ger sin s 1,5-åriga son en cigarett så att han blir beroende?! Herregud! Barnet behöver vård och hjälp! Han kan ju knappt sluta röka utan att han blir yr och börjar banka huvudet i väggen!

T.o.m myndigheten i Indonesien har mutat föräldrarna med att de ska få en bil om de får barnet att sluta... Herregud! Tycker så synd om barnet! Han kommer ju inte få ett långt liv om han fortsätter såhär :O


1a juni

Idag är det 1:A juni!!! :DDDD officiellt sommar xD

Yeah! Fyller år den 29:e, så bara att räkna ner nu :P

Bella&Tyra show

IGEN! Haha, måste kolla x)


Inget att göra...

Har inget att göra :O Värsta i-lands-problemet juh ? :P

Ska tömma diskmaskinen nu, så jag får en peng sen x)

/Haha, vad roliga inlägg jag har... ^^

Spelar

Spelar spel på msn :D Haha, vad kul jag har :O ....?


Hemma!!!

Hade frilufsdag idag. Vi mötte 9A i olika grenar; säckhopp x( , joggning i 15 min och dragkamp. Aj, har fett ont i tårna/fötterna och i armhålan. När man skulle välja ut 4 tjejer som skulle möta 4 tjejer från 9:an  var jag en av de, och vi flög typ :O Jag ba: Dra! Dra! och typ snurra runt repet :P :O

Efter alla grenar fick man stanna kvar och äta där eller åka hem. Åkte hem med Jonna, då vi typ snackade om Indica ( ett finskt band) och typ.... vet inte ;P

Åt upp min pastasallad med räkor ( Mumma!) och nu har jag kommit hem^^

Ska chatta lite med Cattis nu och vila mina fötter. Har som sagt skitont!!!


RSS 2.0